Home | Forum | Admin | Kontakt


 
Daliborove stranice

WEB DIZAJN


Webstranice su u današnjem moderno vrijeme potreba budući da predstavljaju najjednostavniji način vašeg prezentiranja vašoj okolini i svijetu. Stoga je potrebno da one budu zanimljive, informativne, te funkcionalne i jednostavne za korištenje.

Stoga vam nudim dizajn web stranica, te redizajn postojećih web stranica. Web stranice po želji mogu sadržavati do 10 podstranica, kontakt formu, foto i video galeriju, stranicu sa vijestima, tražilicu. One mogu biti statične (sadržaj se ne mijenja) ili Vam mogu ugraditi i vlastiti CMS sustav sa kojim možete sami jednostavno mijenjati sadržaj po volji. To uključuje uređivanje podstranica, dodavanje i uređivanje vijesti, dodavanje i uređivanje fajlova u galeriji (foto, video, audio) i još mnogo toga. CMS prilagođavam vašim potrebama, a moguće je dodavanje i drugih funkcija.

Stranice se izrađuju modernim tehnologijama (HTML, CSS, PHP, AJAX) i prema najnovijim standardima (XHTML), te one prolaze sve provjere i validacije, kao i prilagodbu web tražilicama (SEO).

Želite li izradu web stranice za Vašu tvrtku slobodno se javite za izradu procjene.1 2 3 4